ESPAÑOL
ENGLISH
PAUS ADVOCATS - COMPLIANCE I ASSESSORS TRIBUTARIS
info@pausabogados.es
ADVOCATS I ASSESSORS TRIBUTARIS 934 144 642


Privacitat i Protecció de dades


La nostra política de protecció de dades és gestionada a través de GLOBAL CONSULTING S.L.

En compliment de lo disposat  a l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caracter Personal (en endavant "LOPD"), PARICIO & USTRELL ASSESSORS TRIBUTARIS I CONSULTORS SL con CIF B66898792 li informa que les dades de caracter personal que ens proporcioni durant la seva navegació per a nostra pàgina web i/o mitjançant la cumplimentació del present formulari, té la finalitat de gestionar els serveis oferits per PAUS ADVOCATS i realitzar feines de caire administratiu relacionades amb els serveis oferits mitjançant la nostra pàgina web.

Les seves dades s'incorporaran a un fitxer creat i mantingut baix la responsabilitat de PARICIO & USTRELL ASSESSORS TRIBUTARIS I CONSULTORS SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades del que és responsable GLOBAL CONSULTING S.L. En cas de que per poder prestar-li els nostres serveis sigui necessari efectuar una transferència internacional de dades, vostè ens haurà de prestar el seu consentiment.

A PARICIO & USTRELL ASSESSORS TRIBUTARIS I CONSULTORS SL es garanteix la confidencialitat i seguretat de les dades de caracter personal oferits pels nostres visitants, quan aquests són objecte de tractament en la mesura que aquesta entitat té implantades les polítiques de tractament i mesures de seguretat a les que fa referència l'article 9 LOPD i que regula amb detall el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, pel que s'aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Les polítiques de tractament i mesures de seguretat implementades a PARICIO & USTRELL ASSESSORS TRIBUTARIS I CONSULTORS SL eviten l'alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat de les seves dades de caracter personal.

La resposta als formularis plantejats per a rebre informació dels nostres serveis comercialitzats per PAUS ADVOCATS, així com a qualsevol altre qüestionari que pugui facilitar-se en un futur, és totalment potestativa. No obstant, el que un client o visitant no faciliti determinades dades, podrà, en alguns casos, suposar la impossibilitat de portar a terme el servei oferit per PAUS ADVOCATS.

Amb caracter general la prestació de serveis que ofereix PAUS ADVOCATS no exigeix el previ registre de l'Usuari. No obstant, per a alguns serveis si que pordà ser necessari. En aquest cas s'haurà de tenir en compte que les dades personals facilitats només s'usaran per a millorar la seva experiència d'usuari i per a poder oferir-li un servei òptim i de qualitat.

Només tractarem les dades personals que vostè mateix ens faciliti. Amb el seu registre, el client o visitant ens autoritza a tractar les seves dades amb les finalitats indicades. A més, registrant-se ens assegura que és major d'edat, ja que en cas contrari té prohibit l'accés a la nostra pàgina web.

Tota la informació que ens faciliti l'usuari mitjançant el registre o cumplimentant els formularis de la pàgina web haurà de ser veritat. A tals efectes, l'usuari garanteix l'autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui com a conseqüència de la cumplimentació dels formularis necessaris per a la suscripció de serveis. Igualment, serà responsabilitat de l'usuari mantenir tota la informació facilitada a PAUS ADVOCATS constantment actualitzada per que es correspongui a la situació real de l'usuari. L'usuari serà l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi i dels perjudicis que causi a PARICIO & USTRELL ASSESSORS TRIBUTARIS I CONSULTORS SL o a terceres persones per motiu de la informació facilitada.

Qualsevol usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a PARICIO & USTRELL ASSESSORS TRIBUTARIS I CONSULTORS SL enviant un mail a info@pausabogados.es en els terminis i condicions prevists a la pròpia LOPD i al Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre.

Roguem que comuniqui de forma immediata a PARICIO & USTRELL ASSESSORS TRIBUTARIS I CONSULTORS SL qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat de que aquests es corresponguin amb la realitat de la seva situació personal en cada moment.

 

PAUS ADVOCATS


Si busques un advocat a Barcelona PAUS ADVOCATS oferim un complet servei de representació i assessorament en totes les nostres àrees del dret.

El nostre Equip


A PAUS ABOGADOS som advocats i economistes, tenim la experiència i podem oferir un servei integral que garanteixi un resultat avantatjat

Tracte personal


L'objectiu dels nostres advocats a Barcelona és presentar un servei legal de l'alt nivell de qualitat i eficiència. Totalment personalitat i adaptat a la situació de el nostre client

Et podem ajudar?


Telèfon:

+34 934 144 642


Email:

info@pausabogados.es


Direcció:

Carrer Aragó, 284 bis, 2o 1a BARCELONA 08009

Envia'ns un missatge. Et contestarem

close-ayuda