ESPAÑOL
ENGLISH
PAUS ADVOCATS - COMPLIANCE I ASSESSORS TRIBUTARIS
info@pausabogados.es
ADVOCATS I ASSESSORS TRIBUTARIS 934 144 642


LA FIRMA


Els nostres advocats i advocades

EQUIP PROFESSIONAL

 

PAUS ADVOCATS és una Firma jove i dinàmica de advocats i advocades que assessora en base a una gran especialització en la prestació de serveis jurídics. Per això, si ens ve a conèixer, la persona que gestionarà el seu assumpte serà sempre algú especialitzat/da en la matèria que vostè necessiti; i aquest és el motiu pel que els nostres clients sempre queden satisfets. A més, comptem amb un equip humà preparat i professional, que velarà pels seus interessos de forma totalment personalitzada, deixant enrere el vell clixè de l'advocat que és fred amb els seus clients.

Per tot lo anterior, el nostre principal valor el constitueix l'especialització dels/les nostres advocats i advocades, així com la qualitat humana de les persones que integren la Firma.

 

ISAAC PARICIO TOMÁS

Advocat titular

Ja a la carrera de Dret vaig obtenir qualificacions de Matrícula d'Honor a les assignatures de Dret Tributari i Dret Mercantil, lo qual era indicador de la meva inclinació cap a un Dret global orientat al assessorament d'empreses. Un cop llicenciat, em vaig preparar l'oposició per accedir a treballar a la Unió Europea, però finalment em vaig inclinar per treballar a la Banca. Durant aquest temps vaig treballar com a assessor fiscal, de manera que vaig obtenir una formació orientada a l'assessoria d'empreses, concretament de rendes, fiscalitat (específica de Societats Civils Particulars i petites empreses), comptabilitat, facturació i blanqueig de capitals, entre d'altres. Per una altra banda, en relació amb el Dret Laboral, vaig realitzar varis cursos de modalitats contractuals i de la Seguretat Social, arribant a exercir també com a assessor laboral.

En consonància, vaig combinar l'exercici lletrat amb l'assessoria financera i laboral orientada a autònoms i a petites empreses (PYMES). A més, vaig ser un dels advocats de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, lo qual em va brindar la possibilitat d'oferir xerrades sobre Dret Hipotecari a persones necessitades d'ajuda en aquest àmbit.

Després d'una dècada treballant al sector bancari, vaig decidir donar lloc al meu projecte personal, junt a la Meritxell Ustrell Gan a través de l'exercici de l'advocacia. Gràcies a això vaig poder obrir el meu propi despatx: PAUS ADVOCATS, basar en la ètica i el tracte proper al client, sempre posant atenció als valors i principis que proclama aquesta Firma. Apostant, a més a més, per la prevenció de riscos penals mitjançant els Plans de Prevenció Penal o Compliance Penal, enfocat sobre tot a PYMES.

 

Telèfon: 93 414 46 42          Fax93 187 87 95           Correu electrònicisaac@pausabogados.es

                 

 


 

MARÍA FELIU FERRAN

Dret civil i Dret laboral

El meu interès per l'exercici de l'Advocacia va sorgir cursant els estudis de Dret a l'Universitat.

L'inquietut per ampliar horitzons i professionalitzar-me en aquest camp me va portar a cursar el Màster d'Accés a l'Advocacia, amb menció especial en Dret Civil.

Així mateix, la meva vocació pel Dret fa que em mantingui constantment actualitzada en matèria tant legislativa com jurisprudencial, als àmbits de Dret Civil (sobretot de família i successions) i Dret Laboral, entre d'altres, per lo que compto amb les aptituts necessàries per brindar assessoria legal de qualitat, especialitzada i compromesa amb els interessos de cada un dels nostres clients.

 

Telèfon: 93 414 46 42          Fax93 187 87 95           Correu electrònicmaria@pausabogados.es

         

 


 

BÁRBARA GÓMEZ ANTICH

Dret penal i Plans de Prevenció Penal o Compliance Penal

La meva ràpida vocació pel Dret Penal va fer que, desde que acabés la carrera, no pogués deixar de formar-me en aquesta especialitat. Per aquest motiu vaig estudiar el Màster d'Advocacia amb especialitat en Dret Penal i, en acabar-lo, em vaig matricular al Màster de Criminologia, especialitzant-me en Política Criminal i finalmente vaig cursar la Escola de Pràctica Jurídica també en Dret Penal. Tot lo anterior em permet oferir un servei especialitzat i enfocat a la defensa dels interesos dels nostres clients, siguin particulars o empreses, sempre desde una perspectiva penal.

A més, he realitzar diversos cursos: Compliance Penal, Violència de Gènere, Agresions sexuals, Tràfic de persones, Dret a la Intimitat, Violència infanto-juvenil, Criminalística, etc.

La perspectiva penalista també pot aplicar-se per realitzar un anàlisi de risc i prevenir un delicte per a evitar que aquest es produeixi, de forma que l'elaboració de Plans de Prevenció Penal o Compliance Penal per empreses y autònoms es troba entre els meus punts forts.

 

Telèfon: 93 414 46 42          Fax93 187 87 95           Correu electrònicbarbara@pausabogados.es

         

 


 

ANA AGUASCA ENJUANES

Derecho bancario y civil

Des de sempre m'ha fascinat el món del Dret com a element bàsic de cohesió social i com a un bon camí per preservar i millorar els drets de les persones. Sóc una persona constant i amb moltes aspiracions que cumplir. Apasionada del Dret amb un gran interès per les àrees legals de penal i bancari, cap a les que em sento especialment motivada en desenvolupar la meva carrera professional. Al marge dels estudis cursats a l'Universitat de Barcelona, he tingut l'oportunitat de participar en diverses activitats que m'han permés desenvolupar una visió més pràctica, així com ampliar els meus coneixements.

La constància i l'optimisme són alguns dels valors que defineixen el meu treball personal, i que m'han portat sempre a aprofundir en l'estudi i ser més autodidacta amb la finalitat de progressar i millorar. 

 

Telèfon: 93 414 46 42          Fax93 187 87 95           Correu electrònicana@pausabogados.es

         

 


 

MERITXELL USTRELL GAN

Titular de gestoría

Després d'haver-me format en comptabilitat, nòmines i facturació, i després d'haver obtingut l'experiència suficient, vaig decidir emprendre el meu propi projecte juntament amb l'Isaac Paricio Tomás. Actualment, em dedico en exclusiva a la gestoria, on ofereixo un servei específic dins del meu camp, oferint en tot cas una assistència personalitzada en funció del tipus de client, ja que a PAUS ADVOCATS sabem que les necessitats canvien d'una persona a l'altra, i aquestes son les diferències que tenim en compte, el que fa que els nostres clients confiïn en nosaltres.

Per tot lo anterior, prestem serveis tant a particulars com a empreses, de forma que oferim assessoría a PYMES, autònoms, grans empreses i persones que volen obrir un negoci i volen assessorar-se; també presentem declaracions d'impostos, etc.

La nostra nota distintiva de la resta de gestories és que no ens limitem a assessorar en allò referent a les obligacions fiscals, sino que a més ens podem encarregar de tot allò relacionat amb el seu negoci combinant les matèries pròpies de la gestoria, amb aquelles que venen d'una branca jurídica diferent, ja que el nostre equip compta amb especialistes de diferents matèries (civil, laboral i penal).

 

Telèfon: 93 414 46 42          Fax93 187 87 95           Correu electrònicmeritxell@pausabogados.es

      

 


 

DANIEL PALOMA FREIRE

Economista Internacional

Pertanyo al Col·legi d'Economistes de Catalunya i d'Andorra. Sóc Perit Judicial Inmobiliari i Financer, així com Assesor Financer i Tributari Internacional, expert en fiscalitat i tributació internacional. També sóc expert en Aplicació de CDIs (Convenis de Doble Imposició).

Evaluem la situació específica de cada cas i elaborem el pla financer i fiscal adequat per cada cas en particular. Tenim una àmplia experiència en assumptes de tributació i fiscalitat internacional. Donat que actualment vivim en un món globalitzat, els ciutadans cada cop més poseeixen béns en països estrangers, a més del seu d'origen, per lo qual, tenim com a objectiu l'optimització fiscal del contribuent i la seva planificació tant fiscal, tributaria com financers a tots els nivells.

 

Telèfon: 93 414 46 42          Fax93 187 87 95           Correu electrònicdaniel@pausabogados.es

         

 


 

ÁNGEL GARCÍA PÉREZ

Dret Laboral y d'Asseguradores

 

Telèfon: 93 414 46 42          Fax93 187 87 95           Correu electrònicangel@pausabogados.es

         

 

COLABORACIONES/NETWORKING

 

 

  • SOCIAL LEX SCP: Especialistes en Dret d'Estrangeria

 

 

 

 

PAUS ADVOCATS


Si busques un advocat a Barcelona PAUS ADVOCATS oferim un complet servei de representació i assessorament en totes les nostres àrees del dret.

El nostre Equip


A PAUS ABOGADOS som advocats i economistes, tenim la experiència i podem oferir un servei integral que garanteixi un resultat avantatjat

Tracte personal


L'objectiu dels nostres advocats a Barcelona és presentar un servei legal de l'alt nivell de qualitat i eficiència. Totalment personalitat i adaptat a la situació de el nostre client

Et podem ajudar?


Telèfon:

+34 934 144 642


Email:

info@pausabogados.es


Direcció:

Carrer Aragó, 284 bis, 2o 1a BARCELONA 08009

Envia'ns un missatge. Et contestarem

close-ayuda