ESPAÑOL
ENGLISH
PAUS ADVOCATS - COMPLIANCE I ASSESSORS TRIBUTARIS
info@pausabogados.es
ADVOCATS I ASSESSORS TRIBUTARIS 934 144 642


DRET PENAL


Com puc saber si el meu assumpte és penal?

DRET PENAL

Vol saber si el seu assumpte és de caràcter penal?

El Dret Penal és l'especialitat que es dedica al anàlisi dels fets que constitueixen delicte segons el que estableix el Codi Penal. En parlar de delictes, la conseqüència jurídica que aquests comporten, és a dir, les penes, són les sancions més gravoses previstes a l'Ordenament Jurídic espanyol, per lo qual l'estudi d'aquests expedients requereixen d'una formació especialitzada i capaç de defensar els drets tant de les víctimes o persones perjudicades com de les persones investigades o acusades.

"Intervenim amb rapidesa i eficàcia en la defensa de delictes de diversa índole, des de el màxim compromís i professionalitat, amb respecte a les garanties processals i als Drets Fonamentals."

Per altra banda, els Plans de Prevenció Penal o Compliance Penal es consagren com una de les novetats més importants (2015), ja que permeten l'elaboració d'uns Protocols d'evitació de delictes al interior d'una empresa.

ÀREES DE DRET PENAL

Assistència al detingut Violència de gènere Violència domèstica
Delictes contra el trànsit Delictes contra la salut pública (drogues) Delictes de lesions o danys
Delictes sexuales Assetjament al treball (mobbing) Assetjament al col·legi (bulling)
Delictes contra la vida Delictes contra la llibertat Delictes contra les relacions familiars
Delictes contra els treballadors Delictes comesos mitjançant les noves tecnologies Delictes contra el patrimoni
Delictes fiscals Delictes societaris Delictes comesos per empreses

+ Veure el nostre equip d'advocats/des

 

PLANS DE PREVENCIÓ PENAL O COMPLIANCE PENAL

Té una empresa? És autònom amb treballadors al seu càrrec?

 

Llavors això li interessa:

Les darreres novetats legislatives han incorporat a les lleis espanyoles la responsabilitat penal de persones jurídiques, lo quel permete als Jutges responsabilitzar a l'empresa (si, a l'empresa en el seu conjunt), pels delictes comesos pels seus treballadors, quan es donin certes circumstàncies.

No obstant, l'empresa podrà eludir la seva responsabilitat penal si té implantat un bon Pla de Prevenció Penal o Compliance Penal.

 

Nosaltres abordem la defensa dels interessos de les empreses, i oferim un servei especialitzat per a autònoms i PYMES, per aquest motiu podem ajudar-lo. A més a més treballem amb diferents empreses de varis sectors, el que ens permet oferir els preus més competitius en aquesta matèria.

+ Llegir més vers els Plans de Prevenció Penal o Compliance Penal

PAUS ADVOCATS


Si busques un advocat a Barcelona PAUS ADVOCATS oferim un complet servei de representació i assessorament en totes les nostres àrees del dret.

El nostre Equip


A PAUS ABOGADOS som advocats i economistes, tenim la experiència i podem oferir un servei integral que garanteixi un resultat avantatjat

Tracte personal


L'objectiu dels nostres advocats a Barcelona és presentar un servei legal de l'alt nivell de qualitat i eficiència. Totalment personalitat i adaptat a la situació de el nostre client

Et podem ajudar?


Telèfon:

+34 934 144 642


Email:

info@pausabogados.es


Direcció:

Carrer Aragó, 284 bis, 2o 1a BARCELONA 08009

Envia'ns un missatge. Et contestarem

close-ayuda