ESPAÑOL
ENGLISH
PAUS ADVOCATS - COMPLIANCE I ASSESSORS TRIBUTARIS
info@pausabogados.es
ADVOCATS I ASSESSORS TRIBUTARIS 934 144 642


DRET CIVIL


Té un problema de caire civil?

DRET DE FAMILIA

Què comprèn el Dret de Família?

Disposem d´especialistes en Dret de Família que promouen pactes justos dins la família, així com també divorcis d´acord mutu o bé contenciosos, procediments de modificació de mesures dictades prèviament en sentencia, i qualsevol altre conflicte o desaveniença que es pugui produir en l´ambient familiar; incloent adopcions i qualsevol altre conflicte sobre la guàrdia i custòdia. També gestionem herències i patrimonis particulars.

"El Dret Civil és el conegut com a "Dret Comú", ja que és l'encarregat de regular les relacions entre les persones, entre les empreses o entre les persones i les empreses."

 

DRET BANCARI

Creu que pot tenir clàusules abusives? Vingui a veure'ns!

A més, també comptem amb especialites en Dret Bancari amb alts coneixements financers, que estudiaran el seu cas, li faran un calcul aproximat del resultat que podria obtenir-se segons la normativa i jurisprudència que li és aplicable, i d'aquesta forma vostè podrà valorar si decideix emprendre la seva reclamació amb nosaltres.

 

RECLAMACIÓ D'INDEMNITZACIONS

¿Li correspon cobrar una indemnització?

 

Ens encarreguem de reclamar per vostè les indemnitzacions a les que tingui dret. La llei preveu la existència d'un dret a cobrar en benefici de qui hagi patit certes situacions. D'aquesta forma, podrà reclamar tal indemnizació, ja vingui aquesta originada com a conseqüència d'un accident de trànsit, d'un accident laboral, de la comissió d'un delicte del que vostè ha estat víctima o de molts altres procediments.

El nostre equip compta amb advocats especialitzats en Dret d'Assegurances que estudiaran el seu cas i podran ajudar-li ambaquesta reclamació; o gestionar la reclamació per vostè si és el que desitja.

 

ALTRES ÁREES DE DRET CIVIL

Separacions Divorcis Guàrdia y custòdia Adopcions Clàusules sòl Reclamació de despeses de constitució d'hipoteca
Impagament d'hipotecas Sucesions y Herències Reclamacions per accidents de trànsit Reclamacions per accidents laborals Dret de companyies asseguradores Negligències metges
Elaboració de contractes Revisió i examen de clàusulas Obligacions i contractes Dret del consumidor i turismo Incapacitacions Servituds

+ Veure el nostre equip d'advocats/des

PAUS ADVOCATS


Si busques un advocat a Barcelona PAUS ADVOCATS oferim un complet servei de representació i assessorament en totes les nostres àrees del dret.

El nostre Equip


A PAUS ABOGADOS som advocats i economistes, tenim la experiència i podem oferir un servei integral que garanteixi un resultat avantatjat

Tracte personal


L'objectiu dels nostres advocats a Barcelona és presentar un servei legal de l'alt nivell de qualitat i eficiència. Totalment personalitat i adaptat a la situació de el nostre client

Et podem ajudar?


Telèfon:

+34 934 144 642


Email:

info@pausabogados.es


Direcció:

Carrer Aragó, 284 bis, 2o 1a BARCELONA 08009

Envia'ns un missatge. Et contestarem

close-ayuda