ESPAÑOL
ENGLISH
PAUS ADVOCATS - COMPLIANCE I ASSESSORS TRIBUTARIS
info@pausabogados.es
ADVOCATS I ASSESSORS TRIBUTARIS 934 144 642


Hosteleria


Oferim un servei especialitzat destinat a empreses hosteleres

TÉ PENSAT OBRIR UN ESTABLIMENT D'HOSTALERIA?

 

JA L'HA OBERT I NECESSITA AJUDA?

 

VOL SOL·LICITAR UNA LLICÈNCIA?

 

Podem ajudar-li!

Assessorem de forma integral tant a petits locals d´hostaleria i restauració com a grans grups hostalers, en tot allò relatiu a la gestió de possibles sancions que girin al voltant de la contaminació acústica, ordenances reguladores dels horaris d´obertura, concessió i transmissió de llicències, denúncies de l´Administració i/o particulars, etc.

A més, comptem amb professionals que representen una part molt important del sector de l'hostaleria, turisme i restauració de Barcelona, Pertanyem al Departament Jurídic del GREMI D'HOSTALERIA I TURISME del Barcelonès y Vallès Occidental, lo qual ens permet oferir serveis jurídics i d'assessoria tant a empresaris com a autònoms l'activitat dels quals sigui o estigui relacionada amb l'Hostaleria d'una forma molt especialitzada i centrada en els seuse interessos. A més a més, també oferim assesoria jurídica al SPECIALITY COFFEE ASSOCIATION OF EUROPE, per lo qual el nostre contacte amb el sector hostaler és constant. Això fa que la defensa dels interessos corporatius s'hagi convertit en una realitat del nostre dia a dia a PAUS ADVOCATS.

 


 

SAP EL QUE ÉS UN PLAN DE PREVENCIÓ PENAL O COMPLIANCE?

La nostra Firma ofereix serveis per a auxiliar als autònoms o a les empreses que ho necessitin per a implantar un Pla de Prevenció Penal o Compliance.

A més, el pertànyer al Departament Jurídic del Gremi d'Hostaleria del Barcelonès i Vallès Occidental, oferim un servei específic a aquest sector.

+ Llegir més vers els Plans de Prevenció Penal o Compliance Penal

 

      

PAUS ADVOCATS


Si busques un advocat a Barcelona PAUS ADVOCATS oferim un complet servei de representació i assessorament en totes les nostres àrees del dret.

El nostre Equip


A PAUS ABOGADOS som advocats i economistes, tenim la experiència i podem oferir un servei integral que garanteixi un resultat avantatjat

Tracte personal


L'objectiu dels nostres advocats a Barcelona és presentar un servei legal de l'alt nivell de qualitat i eficiència. Totalment personalitat i adaptat a la situació de el nostre client

Et podem ajudar?


Telèfon:

+34 934 144 642


Email:

info@pausabogados.es


Direcció:

Carrer Aragó, 284 bis, 2o 1a BARCELONA 08009

Envia'ns un missatge. Et contestarem

close-ayuda